Archief van oktober 2009


Life’s too short

Merk: Vodafone URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Deze banner, gevonden op Telegraaf.nl, is onderdeel van de ‘Life’s too short’ campagne van Vodafone. In dit geval Life’s to short for cables. De jongen in de banner staat te trekken aan een kabel die door de rest van het beeldscherm loopt, na een harde ruk lukt het hem de kabel los te krijgen maar scheurt wel de site. Via de banner wordt je doorgelinkt naar een pagina over mobiele internetabonnementen van Vodafone.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Fitnessen met SPA

Merk: SPA Reine URL | Bureau: Media Monks URL

Na de SPA watercoach komt SPA Reine nu met een fitness game. Je rent op een loopband met je flesje SPA in je handen waarop je zoveel mogelijk meters moet afleggen in dertig seconden. Ondertussen moet je natuurlijk wel je vochtbehoefte op peil houden door Spa te drinken. Leg je de meeste meters af, dan maak je kans op een maand lang gratis fitnessen bij Fitness First. De actie loopt vijf weken waarin elke week een winnaar wordt geselecteerd.
Bekijk:
1 x actiesite

Het verlanglijstje van…

Merk: Kieskeurig.nl URL | Bureau: Media Monks URL

Heb jij je verlanglijstje voor de feestdagen al klaar liggen? Je kunt er makkelijk een maken in de banner van Kieskeurig.nl, gevonden op Viva.nl. De banner oogt heel simpel en valt totaal niet op. Eerst vul je je naam in, op de volgende ‘pagina’ van de banner kies je maximaal vijf producten waarna je jouw verlanglijstje naar je mail en/of je vrienden kunt sturen. Vanuit de mail kun je jouw verlanglijstje plaatsen op je Hyvespagina en de producten bekijken en vergelijken.
Bekijk:
1 x site
1 x banner

Wat voor auto ben jij?

Merk: ANWB URL | Bureau: Pickle Factory URLthe people’s valley URL

Na aanleiding van tien vragen die totaal niets met auto’s te maken hebben maar gaan over je favoriete ijsje, hoe je je koffie drinkt en hoe je iemand dumpt, weet je wat voor auto jij bent. Een hippe Mini, een sexy sportwagen of een stoere terreinwagen. Plaats de auto die je bent als gadget op jouw Hyvespagina en maak kans op een miniatuurauto en één jaar Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel ter waarde van dertig euro.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Prank-mail

Merk: Hi URL | Bureau: Red Urban URL | Credits: Toon ▼

Pokkie foetsie? Alles foetsie! Met het Hi telefoonboek sla je alle telefoonnummers veilig online op. Wil jij je vrienden laten schrikken? Stuur dan de Prank-mail van Hi naar je Hyves vrienden. De mail is een simpel bericht met een link erin waarop je vrienden zullen klikken. Hierna worden alle vrienden verwijderd, alles foetsie dus. Het verwijderproces ziet er zó simpel uit dat je eigenlijk meteen weet dat het om een geintje gaat.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner