Fitnessen met SPA

Merk: URL | Bureau: URL

Na de SPA watercoach komt Reine nu met een . Je rent op een loopband met je flesje SPA in je handen waarop je zoveel mogelijk meters moet afleggen in dertig seconden. Ondertussen moet je natuurlijk wel je vochtbehoefte op peil houden door Spa te drinken. Leg je de meeste meters af, dan maak je kans op een maand lang gratis fitnessen bij Fitness First. De actie loopt vijf weken waarin elke week een winnaar wordt geselecteerd.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

4 reacties op “Fitnessen met SPA”

 1. Het Roze Olifantje zegt:

  Beste ICBlog,

  Roze Olifantjes houden van blogs, en van twitter. Dus chapeau dat je je blog ook op twitter aanprijst. doet Het Roze Olifantje ook, niets mis mee. Maar waarom ontbreekt de link naar je post telkens? Dat scheelt je waarschijnlijk een boel bezoekers. Tip uit ons dierenrijk: bezoek twitterfeed.com

  Succes met de blog
  tot ziens in de dierentuin

 2. de aap zegt:

  wat een game weer! geniale gameplay en vooral echt dat verslavende aspect komt weer goed uit de hoek. Bedankt game-masters

 3. ICBlog zegt:

  @ olifantje: we gaan het met spoed oplossen…

 4. Joris zegt:

  Overlayer: http://clients.adrime.com/files/campaigns/1224175879/3498/NL_viva.nl_index.html

Mijn reactie