Archief van december 2009


Karangwata?

Merk: ANWB URL | Bureau: Pickle Factory URL

De ANWB organiseert op 3 januari 2010 de eerste online reisbeurs van Nederland, deze is geheel gratis en van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Op de beurs zal Chris Zegers je virtueel rondleiden. Op de site kun je je aanmelden en kans maken op jouw droomreis ter waarde van 10.000 euro. Ter promotie van deze online reisbeurs loopt er een game op YouTube.com waarmee je ook kans kunt maken op die droomreis. Je krijgt vijf landkaart-vragen in verschillende video’s, per vraag krijg je een minuut de tijd. In de video gaat Chris Zegers opzoek naar een tegenstander die ook kans maakt op de reis. Eerst beantwoord je tegenstander de vraag en daarna mag jij een poging wagen, als je het antwoord al weet dan kun je ook meteen antwoorden. Om de vragen te beantwoorden mag je gerust gebruik maken van verschillende hulpmiddelen alleen zul je daar bij de laatste vraag niets aan hebben. ‘Waar ligt Karangwata?’ Klik je op het eerste zoekresultaat op Google dan kom je op een hele amateuristische site terecht. Op de site vind je een landkaart waar Karangwata op staat met een pijltje daarnaast. Klik op Karangwata en je krijgt een video te zien waarin Chris Zegers vertelt dat Karangwata niet bestaat, maar dat je wel nog steeds kans maakt op de droomreis door je aan te melden op Onlinereisbeurs.nl. Deze Karangwata-challenge kun je via Hyves, Facebook, Twitter en mail doorsturen naar je vrienden.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x YouTube
1 x banner
1 x video

Daar kun je mee thuis komen

Merk: Ministerie van Verkeer en Waterstaat URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Wil jij kans maken op een echte BOBslee? Je meldt je aan op Jebenttopbob.nl en geeft aan wanneer jij de BOB bent. Die avond krijg je drie vragen per sms die je binnen tien minuten moet beantwoorden. Heb je alle drie de vragen goed, dan is de BOBslee van jou. Op Jebenttopbob.nl kun je ook de tv commercial bekijken en de actie doorsturen naar je vrienden. Gezien de site had ik eigenlijk ook nog een BOBslee game verwacht…
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Proost!

Merk: GrolschURL | Bureau: Nog niet bekend URL

Met wie proost jij deze feestdagen? Met de Grolsch Proost pimp geef je je Hyvespagina een feestelijke look en maak je kans op een van de tien Cheersch proostpakketten. Deze pimp kun je personaliseren met je eigen proost-boodschap. Ook kun je je vrienden uitnodigen waarmee jij wilt proosten.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Even Apeldoorn bellen

Merk: Centraal Beheer Achmea URL | Bureau: Nog niet bekend URL

In de ‘Even Apeldoorn bellen LIVE’ campagne van Centraal Beheer Achmea kan iedereen een rol spelen. Tot 24 december waren er verschillende foto-momenten in Nederland waarbij je onder een vallend bankstel kon gaan staan, in een gebroken limousine kon zitten of met motor en al het cement in kon rijden. Inmiddels zijn de tien beste gekozen. Jij kunt een van deze tien foto’s als poster op je Hyvespagina plaatsten waarmee je kans maakt op een iPod Touch. Ook kun je een eigen webcamboodschap maken. Hiervoor heb je de krantenadvertentie (het logo van Centraal Beheer Achmea) nodig, deze houd je voor de webcam. Er verschijnt voor het logo een voorgevel van een huis met een mannetje die jouw boodschap probeert op te hangen. Als je de krantenadvertentie beweegt, wankelt de ladder waar het mannetje opstaat. Je kunt je boodschap via mail naar een vriend sturen.
Bekijk:
1 x actiesite

Sneeuwballengevecht!

Merk: Chocomel URL | Bureau: Achtung URL

Doe mee met het grote Chocomel Hot sneeuwballengevecht op Hyves. Plaats de gadget op je Hyvespagina, bekogel al je vrienden en nodig ze uit om mee te doen. In elke sneeuwbal die jij ontvangt kan een prijs zitten. Je kunt een 8-pack Chocomel Hot pads, vier kaartjes voor de Efteling, een Chocomel mokkenset, een Chocomel accessoire-set en een Vespa scooter winnen. Laat dus zoveel mogelijk vrienden jou bekogelen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner