Karangwata?

Merk: URL | Bureau: URL

De ANWB organiseert op 3 januari 2010 de eerste online reisbeurs van Nederland, deze is geheel gratis en van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Op de beurs zal Chris Zegers je virtueel rondleiden. Op de site kun je je aanmelden en kans maken op jouw droomreis ter waarde van 10.000 euro. Ter promotie van deze online reisbeurs loopt er een game op .com waarmee je ook kans kunt maken op die droomreis. Je krijgt vijf landkaart-vragen in verschillende video’, per vraag krijg je een minuut de tijd. In de video gaat Chris Zegers opzoek naar een tegenstander die ook kans maakt op de reis. Eerst beantwoord je tegenstander de vraag en daarna mag jij een poging wagen, als je het antwoord al weet dan kun je ook meteen antwoorden. Om de vragen te beantwoorden mag je gerust gebruik maken van verschillende hulpmiddelen alleen zul je daar bij de laatste vraag niets aan hebben. ‘Waar ligt Karangwata?’ Klik je op het eerste zoekresultaat op Google dan kom je op een hele amateuristische site terecht. Op de site vind je een landkaart waar Karangwata op staat met een pijltje daarnaast. Klik op Karangwata en je krijgt een video te zien waarin Chris Zegers vertelt dat Karangwata niet bestaat, maar dat je wel nog steeds kans maakt op de droomreis door je aan te melden op Onlinereisbeurs.nl. Deze Karangwata-challenge kun je via , Facebook, Twitter en mail doorsturen naar je vrienden.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x YouTube
1 x banner
1 x video

Laden...

Mijn reactie