Archief van februari 2010


Hoe zwanger ben je?

Merk: Voedingscentrum URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Nog intensiever bezig zijn met je zwangerschap? Dat kan met ‘Mijn Babyboek’ van het Voedingscentrum op Hyves. Je kunt hierin het hele proces bijhouden met foto’s, agendapunten, spots, nieuwe contacten en vragen over de zwangerschap. Mensen kunnen ook reageren in jouw babyboek, dit heet brabbelen in plaats van krabbelen. Het babyboek kun je als gadget op je Hyvesprofiel plaatsen en je kunt zelf bepalen wie dit kan bekijken. Een aparte manier om zelf alles bij te houden en iedereen op de hoogte te houden van je zwangerschap.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Prins(es) in de keuken

Merk: Paradontax URL | Bureau: Energize URL

Altijd al willen weten wat voor keukenprins(es) jij bent? Ben jij praktisch, gewaagd, flexibel of serieus? Beantwoord tien vragen die betrekking hebben op hoe jij in de keuken staat. Door de test te doen maak je kans op een kookworkshop, een gratis diner of een culinair weekend voor twee. Stuur de test door naar je vrienden. Als zij ook die keukenprins(es) in jou herkennen maak je nog eens kans op één van de culinaire prijzen.
Bekijk:
1 x actiesite

Energiescan

Merk: Eneco URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Ontdek of jouw energiecontract past bij jouw verbruik. Met de energiescan van Eneco ben je daar zo achter. Let je op zekerheid, prijs, duurzame energie of gemak? Door de elf vragen van de energiescan te beantwoorden, krijg je een persoonlijk advies over het energiecontract dat het beste bij je past.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Gold rush

Merk: Hispeed URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Doe mee aan de Hispeed Gold rush en maak kans op een gouden plak ter waarde van 10.000 euro. Dit kan variëren van een reisje tot een Olymische muts en tas. Hiervoor hoef je alleen maar te voorspellen wie de snelste Nederlandse schaat(st)er wordt en op welke plek hij of zij eindigt tijdens de Olympische spelen. Daarnaast kun je aangeven in welke tijd hij of zij eindigt en meespelen met het dagspel. Ook kun je een subleague aanmaken waarin je speelt tegen je vrienden, familie of collega’s.
Bekijk:
1 x actiesite

And the winner is… you!

Merk: GOGO URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Altijd al reisleider bij GOGO willen zijn? Je kunt nog tot 28 februari meedoen aan de GOGO ‘verkiezing’. Meld je aan en laat zoveel mogelijk vrienden op je stemmen. Nadat je de actie hebt doorgestuurd naar je vrienden, kun je de gadget op je Hyvespagina plaatsen. Hierin kun je zien op welke plaats je staat en je vrienden kunnen via deze gadget makkelijk op je stemmen. Heb je de meeste stemmen, dan word jij reisleider bij GOGO en maak je kans op 1500 euro.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner