Archief van maart 2010


Op jacht naar de Gouden Koffer

Merk: Nationale Postcode Loterij URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Start de Gouden Kofferjacht en vind een van de vijf koffers met een inhoud van vijfduizend euro. Miljoenenjacht verstopt vijf weken lang een koffer per week ergens in Nederland. Op de actiesite moet je een aantal vragen beantwoorden. Geef je het goede antwoord, dan krijg je een aanwijzing om de koffer te vinden. Echt moeilijk zullen de vragen niet zijn aangezien de eerste twee vragen gaan over uit hoeveel cijfers en letters de Nederlandse postcodes bestaan…
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Zuppamemory

Merk: Grand’Italia URL | Bureau: Cooper + Cross URL Noise URL

Heb jij wel zin in een kookworkshop in Rome met vijf vrienden? Hiervoor hoef je alleen maar de hoogste score te halen met Zuppamemory op Hyves. Je kunt de memorygame als gadget op je Hyvespagina plaatsen en naar je vrienden sturen. Ook maak je als deelnemer kans op een jaarpakket Grand’Italia Zuppa, bestaande uit 52 pakken Zuppa in verschillende smaken.
Bekijk:
1 x actiesite

Waar gaan jou Verlangens naar uit?

Merk: Bijenkorf URL | Bureau: Selmore URL

Ook dit jaar is er een game ontwikkeld ter ondersteuning van de Maffe Marathon van de Bijenkorf. Deze keer moet je je muis gericht houden op een product dat voorbij komt totdat je Verlangens het pakken. Je Verlangens zijn een aantal hele kleine mannetjes of vrouwtjes (een beetje moeilijk te zien) met vlindervleugels. Door alle dure producten eruit te kiezen, wordt je score hoger. Je moet proberen zoveel mogelijk verschillende artikelen te pakken want elk productsoort wordt maar één keer meegerekend. Met deze game maar je kans op een Bijenkorf cadeaucard tot vijfhonderd euro.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Coca-Cola light vrouw?

Merk: Coca-Cola URL | Bureau: Amphion URL

Zie jij jezelf al rond rijden op een mooie Coca-Cola light Vespa scooter? Laat dan zien hoe jij zou reageren op de situaties in de video op Coca-Colalight.nl. Je komt in twee situaties terecht waarin je de keuze krijgt om een mooie man te helpen bij motorpech en bij de frisdrankautomaat. Je mag één keer in de week meedoen, maar nodig je een vriend(in) uit dan mag je nog een keer deelnemen. Wekelijks is er één Vespa te winnen.
Bekijk:
1 x actiesite

BUB

Merk: Batavus URL | Bureau: De Franse Kamer URL

Samen met Wefilm ontwikkelde de Franse Kamer een stoere site voor Batavus Utility Bike, BUB. De BUB is een klassieke omafiets-meets-Rem Koolhaas. De site bestaat uit verschillende video´s over het design, dj Isis en dj Dennis. In een soort iPod op de site zijn een aantal nummers van deze dj´s te beluisteren. Ook kun je je eigen BUB samenstellen waarna je een overzicht krijgt van je samenstelling, de prijs en de verkoopadressen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video