Waar gaan jou Verlangens naar uit?

Merk: Bijenkorf URL | Bureau: Selmore URL

Ook dit jaar is er een game ontwikkeld ter ondersteuning van de Maffe Marathon van de Bijenkorf. Deze keer moet je je muis gericht houden op een product dat voorbij komt totdat je Verlangens het pakken. Je Verlangens zijn een aantal hele kleine mannetjes of vrouwtjes (een beetje moeilijk te zien) met vlindervleugels. Door alle dure producten eruit te kiezen, wordt je score hoger. Je moet proberen zoveel mogelijk verschillende artikelen te pakken want elk productsoort wordt maar één keer meegerekend. Met deze game maar je kans op een cadeaucard tot vijfhonderd euro.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Laden...

1 reactie op “Waar gaan jou Verlangens naar uit?”

  1. Ruben zegt:

    Het bureau is Selmore Lynx in samenwerking met Selmore

Mijn reactie