Archief van april 2010


Oranje

Merk: Honig URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Qua kleur konden we vandaag natuurlijk niet achterblijven, vandaar de WK actie van Honig. Op de actiesite kun je een eigen t-shirt samenstellen met naam en rugnummer. Uiteraard oranje. Er zijn dames shirts, heren t-shirts, kinder t-shirts en zelfs baby rompertjes. Ze kosten een tientje per stuk in combinatie met drie Honig actiecodes die je op de onderkant van elke honigverpakking vindt.
Bekijk:
1 x actiesite

De stem van Nederland

Merk: Nokia URL | Bureau: These Days URL

Nokia komt met navigatie voor haar mobiele telefoons en jij kunt de navigatiestem worden. Op de actiesite kun je met je webcam en microfoon auditie doen waarna je door een officiƫle jury beoordeeld wordt en in de finale kan komen. Ben je een van de tien publieksfavorieten? Dan win je een Nokia N97 Mini. Als grootste favoriet krijg je ook nog eens een wildcard voor de finale. Als winnaar van de finale mag je echt je stem verlenen aan Nokia en wordt iedereen door jouw stem naar de plaats van bestemming geleid.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Turn on Tomorrow

Merk: Samsung URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Naar de toekomst kunnen we enkel gissen, en dat is precies wat Samsung van ons vraagt met haar nieuwe campagne. Op de actiesite kun je in een berichtje ter grote van een Tweet of SMS je gedachten over morgen delen. Elke week vallen de meest creatieve gedachten in de prijzen. Wat je kunt winnen? De Samsung technologie van morgen, zoals een 3D HDTV, laptop, telefoon, stofzuiger of camera. Voor inspiratie kun je de gratis screensaver met alle gedachten downloaden.
Bekijk:
1 x actiesite

Binball

Merk: Brabantia URL | Bureau: Buro Knapzak URL | Bureau: Etcetera URL

Brabantia, maker van hoofdzakelijk keuken- en badkamerinboedel, vraagt om
creativiteit van haar klanten. Hoe goed ben jij met een pedaalemmer en een
balletje? Vast niet zo goed als de dames hieronder, maar doe je best.
Je kunt een filmpje maken van uit je luie bureaustoel, dan maak je kans op
een productenpakket ter waarde van vijfhonderd euro. Als je het met een videocamera doet maakt je ook nog eens kans op een laptop.
Bekijk:
1 x actiesite

Hollandse rentestijging

Merk: ASR URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Rente heeft zijn ups en downs maar stijgt uiteindelijk altijd is de boodschap van ASR. Hoe kun je dit beter vertellen dan met een oud-Hollands stress-spelletje. Spaar voor je studie, woning of pensioen en leg de rentestijging zo snel mogelijk af. De snelste van de dag wint een van de vijftig saunabonnen voor twee. Om te ontspannen!
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner