Archief van juni 2010


The road to South Africa

Merk: Coca-Cola zero URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Met de nieuwe WK-campagne van Coca-Cola zero kun je elke dag een Sony PSP met de officiƫle FIFA worldcup game winnen! Op de actiesite staan drie uitdagingen die stapsgewijs steeds moeilijker worden. Je moet onder andere hooghouden en colaflesjes vangen uit een rijdende vrachtwagen.
Heb jij alle opdrachten gehaald en heb je de meeste punten voor die dag? Dan ontvang jij de PSP!
De hoofdprijs, een reis voor twee personen naar de finale van het WK, is helaas al vergeven.
Bekijk:
1 x actiesite

Cactushaar

Merk: Garnier URL | Bureau: Nog niet bekend URL

De nieuwe Garnier Fructis Style is bestand tegen alles. Wind, zand, regen, noem het op en je haar blijft overeind staan. Op de actiesite van Garnier kun je het zelf ervaren. Speel de sandboarding-game door je poppetje met de webcam te besturen. Heb jij de topscore? Dan win je een survivalweekend in de Ardennen met tien personen! Als je niet de topscore hebt, maak je gelukkig nog kans op een van de survival gel producten. Op de website kun je verder alles lezen over de survivalgel en stylingtips.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x video

Luieractie

Merk: Etos URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Etos heeft een luieractie waarmee je, jawel, luiers kunt winnen. Maak een leuke of schattige video van het luierverschoonproces van je baby, upload hem op Youtube en ontvang een pak Etos luiers. Maak jij de allerleukste of allerschattigste video? Dan win je zelfs een jaar lang gratis luiers! De leuke en schattige video’s vind je op Youtube.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x actiesite
1 x banner
1 x video

Laat Nederland dansen

Merk: Vifit URL | Bureau: Magneds URL

Bij Vifit kun je de nieuwe CD van Nikki, de zangeres in de Vifit reclames, winnen. Dit doe je door naar de Hyves-actiesite te gaan en te dansen! Druk je pijltjestoetsen op het juiste moment in en zorg dat jouw Hyves-poppetje de goede moves maakt.
Als er door jouw en alle andere dansers 2.500 minuten gedanst is kun je de CD winnen. Zorg wel dat jij aan het dansen bent als de minuten van 2.500 naar nul verspringen, anders gaat een ander er met de plaat vandoor.
Bekijk:
1 x actiesite

Wat was haar naam ook al weer?

Merk: AXE URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Je kent het wel, aan een groep mensen voorgesteld worden en vervolgens alle namen vergeten. Het is vast een mannending, althans AXE denkt er wel zo over. Op de actiesite worden je vijf situaties voorgelegd waarin je aandacht flink op de proef wordt gesteld. Aan het einde worden er vragen gesteld om je oplettendheid te testen. Heb je ze allemaal goed? Dan krijg je de gouden medaille en maak je kans op een Sony PSP Go!
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x video