Archief van juli 2010


Foto finish

Merk: Skoda URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Het WK is voorbij, tijd voor de Tour de France. Skoda is al jaren lang sponsor van de Tour. Het overgrote deel van de materiaal-, directie- en medischewagens zijn Skoda’s. Om de nieuwe Skoda Fabia lijn aan de man te brengen kun je op de actiesite het foto finish spel spelen. Spot de auto in de Tour de France jasje. De bedoeling is op de verschillende Tour foto’s zo snel mogelijk de Skoda’s te spotten en daar mee twee vip kaarten voor de Tour finish op de Champs-Élysées te winnen.
Bekijk:
1 x actiesite

Oranje fotoboek

Merk: Albelli URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Dat Nederland in de finale stond is natuurlijk geweldig, jammer dat het niets is geworden. Helemaal mooi natuurlijk hoe Nederland wereldnieuws werd met de Oranjegekte. Om onze Oranje-jongens te laten weten hoe blij wij zijn met deze finaleplaats wil fotoboekenmaker Albelli een nationaal Oranje-fotoboek maken. De leukste, enthousiaste, mooiste en meest blije foto’s worden in het fotoboek geplaatst. Dit boek wordt vervolgens aan de spelers en staf van het elftal aangeboden.
Stuur dus je foto in en wie weet sta je binnenkort in de boekenkast van Arjen Robben. Daarnaast zijn er ook nog prijzen te winnen, waaronder een spiegelreflex camera of het fotoboek.
Bekijk:
1 x actiesite

Scoren voor Zuid-Afrika

Merk: Unicef URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Zuid-Afrika mag dan gastland zijn van het WK, voor het grootste deel blijft het een ontwikkelingsland. Unicef wil dit graag veranderen en heeft daarom een campagne opgezet met een elftal van bekende Nederlanders. Op de actiesite kun je doneren per doelpunt. Je kunt los doneren, maar ook via een van de elf BN’ers, zoals Jan Mulder, Nicolette van Dam, Joris Linssen of Claudia de Breij. Hoe meer je inzet hoe groter de kans dat je topscorer wordt en een unieke prijs ontvangt van jouw bekende Nederlander. Dit kan een dagje Artis zijn, een gedicht of een masterclass cabaret.
Bekijk:
1 x actiesite

De natuur is goed voor ons

Merk: Appelsientje URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Appelsientje en zomer gaan hand in hand, dat moge duidelijk zijn. Op de website van Appelsientje kun jij nu duidelijk maken waarom je zo van de zomer geniet. In achthonderd letters geef jij een smaakvol verhaal over je passie voor natuur, zon, groen en warmte. Je verhaal wordt vervolgens op de website van Appelsientje geplaatst. Uiteraard kun jij ook verhalen van anderen lezen.
De mooiste verhalen maken kans om gepubliceerd te worden in tijdschriften als Flair of Libelle.
Bekijk:
1 x actiesite

Waarom jij?

Merk: Seat URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Er is een gloednieuwe Seat Ibiza en de internetreclame voor dit degelijke autootje kun jij maken! Op de actiesite maak je een eigen ontwerp en tekst voor op de banner en laat je hem goedkeuren door Seat. De banner wordt vervolgens geplaatst op websites van onder andere de Volkskrant en het AD en als die van jou de meest clicks krijgt win je het gloednieuwe model.
Bekijk:
1 x actiesite